Om os

Hvem er vi?

Vi fokuserer på kvalitet, godt håndværk og uddannelse! I firmaet har vi altid mindst én lærling.

Andersen og Andreasen, Varde Maskinsnedkeri ApS er et alsidigt tømrer- og snedkerfirma med 5 ansatte, svende og lærlinge.
Virksomheden blev startet af Preben Andersen & Kurt Andreasen i 1978.

Den 1. marts 2006 købte den mangeårige medarbejder, Alex Thomsen, 50% af firmaet og 1 januar 2015 købte han så de sidste 50% og står således nu alene i spidsen for virksomheden.

Hos Andersen & Andreasen er kvalitet, god kundeservice, personlig kontakt og et tæt samarbejde med bygherren altid i fokus. Vores målsætning er, at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed som leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Uanset om det er store byggeprojekter eller mindre reparationer, der er på tale, er vores kunders ønsker og behov altid i centrum.

Vi satser på at følge med udviklingen og de nyeste tendenser hele tiden, så vore kunder altid kan være sikre på høj kvalitet og moderne design. Vi lægger vægt på at minimere enhver anledning til reklamationer, samt at gennemføre en hurtig og effektiv udførelse af den givne opgave.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, ser vi det som en forpligtelse at uddanne nye håndværkere, hvorfor vi altid har minimum 1 lærling. Derudover er det vores mål altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget.

Har De en særlig (eller helt almindelig) opgave – så ring til os!

Ring eller send en mail

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi sikrer din garanti!

Andersen & Andreasen  – Varde Maskinsnedkeri ApS er med i Dansk Byggeri, der sikrer dig byg garanti. Det betyder for dig, at vi skal efterleve krav for godt og sikkert arbejdsmiljø og solidt håndværk.

Du kan læse mere omkring garantiordningen her.

Følg os på Facebook

Få opdateringer om vores nyeste projekter og opgaver samt find inspiration til dine egne byggeprojekter.

Følg os på Facebook

Andersen & Andreasen,
Varde Maskinsnedkeri ApS

CVR: 29389411

Find os

Stålværksvej 3,
6800 Varde

Skriv til os!

Andersen & Andreasen - Varde Maskinsnedkeri ApS ©