Menu

Forside

Ydelser

Galleri

Om os

Kontakt

Ydelser

Nybyggeri

Tilbygning

Ombygning

Renovering & Vedligehold

Husrenovering

Termoruder

Udskiftning af døre og vinduer

Snedkerværksted

Maler- og lakeringsværksted

Finerværksted

Om os

Vi fokuserer på kvalitet, godt håndværk og uddannelse! I firmaet har vi altid mindst én lærling.

LIDT OM OS

Hvem er vi?

Andersen og Andreasen, Varde Maskinsnedkeri ApS er et alsidigt tømrer- og snedkerfirma med 4-8 ansatte, svende og lærlinge.
Virksomheden blev startet af Preben Andersen & Kurt Andreasen i 1978.

Den 1. marts 2006 købte den mangeårige medarbejder, Alex Thomsen, 50% af firmaet og 1 januar 2015 købte han så de sidste 50% og står således nu alene i spidsen for virksomheden.

Hos Andersen & Andreasen er kvalitet, god kundeservice, personlig kontakt og et tæt samarbejde med bygherren altid i fokus. Vores målsætning er, at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed som leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Uanset om det er store byggeprojekter eller mindre reparationer, der er på tale, er vores kunders ønsker og behov altid i centrum.

Vi satser på at følge med udviklingen og de nyeste tendenser hele tiden, så vore kunder altid kan være sikre på høj kvalitet og moderne design. Vi lægger vægt på at minimere enhver anledning til reklamationer, samt at gennemføre en hurtig og effektiv udførelse af den givne opgave.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, ser vi det som en forpligtelse at uddanne nye håndværkere, hvorfor vi altid har minimum 1 lærling. Derudover er det vores mål altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget.

SAMARBEJDSPARTNERE

Vi samarbejder bl.a. med:

Hos Andersen & Andreasen, Varde Maskinsnedkeri ApS har vi et solidt netværk af dygtige håndværkere og leverandører!
Vi er altid interesserede i at finde nye bekendtskaber og samarbejdspartnere, så ring til os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe hinanden i branchen.

BYG GARANTI

Garantiordningen

Vi sikrer din garanti!

Andersen & Andreasen – Varde Maskinskedkeri ApS er med i Dansk Byggeri, der sikrer din byg garanti. Det betyder for dig, at vi skal efterleve krav for godt og sikkert arbejdsmiljø og solidt håndværk.

UDFYLD VORES KONTAKTFORMULAR

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud