Menu

Forside

Ydelser

Galleri

Om os

Kontakt

Ydelser

Nybyggeri

Tilbygning

Ombygning

Renovering & Vedligehold

Husrenovering

Termoruder

Udskiftning af døre og vinduer

Snedkerværksted

Maler- og lakeringsværksted

Finerværksted

Nybyggeri

Vi kan bygge hele huse, tilbygninger, stalde, garager, alt inden for kontorbygninger og meget mere.

NYBYGGERI

Mangler du nogen til at stå for dit nybyggeri?

Andersen og Andreasen, Varde Maskinsnedkeri ApS har erfaring med lidt af hvert. Vi kan bygge private villaer, tilbygninger, erhvervsbygninger, garager/carporte, alt inden for kontorbygninger og meget mere.

Er du i tvivl om, hvad vi kan hjælpe dig med, så ring eller send en mail til os. Så kommer vi med et uforpligtende tilbud på netop dit drømmeprojekt!

Nybyggeri

Snedkerværksted

Finerværksted

Døre og vinduer

Tilbygning

Renovering

Termoruder

Ombygning

Maler

Husrenovering

VI HAR MANGE ÅRS ERFARING MED NYBYGGERI

Byggeri med ekspertise

Vores primære ekspertise ligger inden for tømrerentrepriser, og vi leverer gerne skræddersyede tilbud inden for dette område. Dog står vi også klar til at påtage os ansvaret som hovedentreprenør, hvis du har behov for det. Vi har omfattende erfaring med at samarbejde med forskellige håndværkere, der kræves for at fuldføre projektet, hvilket sikrer, at vi sammen opnår det bedst mulige resultat til aftalt tid.

Send os gerne tegninger og en detaljeret beskrivelse af dit projekt, så ser vi på det sammen. Du kan selvfølgelig forvente et forløb med tæt kundekontakt mens vi bygger for dig.

Bemærk, at det kan være en rigtig god idé, at koble en arkitekt eller anden byggesagkyndig rådgiver på opgaven, så lovligheden af byggeriet sikres – herunder også byggetilladelse og færdigmelding af byggeriet.

Mand står på en stige og er ved at lave en tilbygning til huset

UDFYLD VORES KONTAKTFORMULAR

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud