Velkommen til
Andersen & Andreasen
Varde Maskinsnedkeri Aps

ER MEDLEM AF:

Andersen & Andreasen
Varde Maskinsnedkeri ApS

dbl.png
PROFESSIONELT
Vi leverer altid et
stykke arbejde for vores kunder

Andersen og Andreasen, Varde Maskinsnedkeri ApS er et alsidigt tømrer- og snedkerfirma med 7 ansatte, svende og lærlinge.
Virksomheden blev startet af Preben Andersen & Kurt Andreasen i 1978.

Den 1. marts 2006 købte den mangeårige medarbejder, Alex Thomsen, 50% af firmaet og 1 januar 2015 købte han så de sidste 50% og står således nu alene i spidsen for virksomheden.

Hos Andersen & Andreasen er kvalitet, god kundeservice, personlig kontakt og et tæt samarbejde med bygherren altid i fokus. Vores målsætning er, at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed som leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Uanset om det er store byggeprojekter eller mindre reparationer, der er på tale, er vores kunders ønsker og behov altid i centrum.

Vi satser på at følge med udviklingen og de nyeste tendenser hele tiden, så vore kunder altid kan være sikre på høj kvalitet og moderne design. Vi lægger vægt på at minimere enhver anledning til reklamationer, samt at gennemføre en hurtig og effektiv udførelse af den givne opgave.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, ser vi det som en forpligtelse at uddanne nye håndværkere, hvorfor vi altid har minimum 1 lærling. Derudover er det virksomhedens mål altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget.

Har De en særlig (eller helt almindelig) opgave - så ring til os!

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

Andersen & Andreasen, Varde Maskinsnedkeri ApS


 vardemaskinsnedkeri@gmail.com


 75 21 19 11